HTM-BYG blev etableret i 1964 af Frederik Rhod, som i 1998 overdrog firmaet til Henrik Damgaard Hansen, som i år 2000 omdannede HTM-BYG til aktieselskabet HTM-BYG A/S.

HTM-BYG har haft vokseværk og er i dag en mellemstor virksomhed med domicil på Industriområdet 101, Hovedgård.

HTM-BYG er en moderne og professionel Tømrer- og Snedkervirksomhed, der udfører kvalitetsbyggeri som fag og hovedentreprise primært rettet mod erhverv og offentligt byggeri.

Hos HTM-BYG, vægter vi det gode samarbejde højt, med bygherre, bygherrerådgivere, arkitekter, ingeniører, underentreprenører og myndigheder, for igennem dette samspil opnås det effektive byggeri.

Med HTM-BYG som leverandør får du en erfaren samarbejdspartner, som gennem mange år har leveret kvalitetsbyggeri til det meste af Jylland, både som unikke Domicil byggerier samt byggeri af større lejlighedsområder.

HTM-BYG har en dygtig medarbejderstab, som med de nedenstående 5 HTM-BYG værdier i bagagen er HTM-BYG’s ansigt udadtil og vores garant for godt håndværk .

HTM BYG A/S er medlem af Dansk Byggeri

HTM-BYG’s har et søsterselskab DOORFLEX A/S som producere brandskydedøre i træ

Link til DOORFLEX A/S www.doorflex.dk

De 5 HTM-BYG værdier:

  • Samarbejde - Samspillet med alle parter i et byggeri er byggestenen for effektivitet
  • Tillid - Tillid intern i HTM og til samarbejdspartner er nødvendigt for at kunne planlægge og eksekvere store projekter
  • Respekt - Respekt for hinanden og respekt for kompetencer og faglighed er nøglen til det gode samarbejde
  • Proaktivitet - Proaktivitet i forhold til at forudsige udfordringer og håndtere dem rettidigt
  • Kvalitet - Kvalitet er at levere det der er aftalt, til aftalt tid og håndværksmæssigt at kunne stå inde for hver beslutning i byggeprocessen