Om HTM-BYG

HTM-BYG blev etableret i 1964 af Frederik Rhod, som i 1998 overdrog firmaet til Henrik Damgaard Hansen, som i år 2000 omdannede HTM-BYG til aktieselskabet HTM-BYG A/S.

HTM-BYG har haft vokseværk og er i dag en mellemstor virksomhed med domicil på Industriområdet 101, Hovedgård.

HTM-BYG er en moderne og professionel Tømrer- og Snedkervirksomhed, der udfører kvalitetsbyggeri som fag og hovedentreprise primært rettet mod erhverv og offentligt byggeri.

Hos HTM-BYG, vægter vi det gode samarbejde højt, med bygherre, bygherrerådgivere, arkitekter, ingeniører, underentreprenører og myndigheder, for igennem dette samspil opnås det effektive byggeri.

Med HTM-BYG som leverandør får du en erfaren samarbejdspartner, som gennem mange år har leveret kvalitetsbyggeri til det meste af Jylland, både som unikke Domicil byggerier samt byggeri af større lejlighedsområder.

HTM-BYG har en dygtig medarbejderstab, som med de nedenstående 5 HTM-BYG værdier i bagagen er HTM-BYG’s ansigt udadtil og vores garant for godt håndværk .

HTM BYG A/S er medlem af Dansk Byggeri

HTM-BYG’s har et søsterselskab DOORFLEX A/S som producere brandskydedøre i træ

Link til DOORFLEX A/S www.doorflex.dk

De 5 HTM-BYG værdier
Samarbejde (Samspillet med alle parter i et byggeri er byggestenen for effektivitet)
Tillid (Tillid intern i HTM og til samarbejdspartner er nødvendigt for at kunne planlægge og eksekvere store projekter)
Respekt (Respekt for hinanden og respekt for kompetencer og faglighed er nøglen til det gode samarbejde)
Proaktivitet (Proaktivitet i forhold til at forudsige udfordringer og håndtere dem rettidigt)
Kvalitet (Kvalitet er at levere det der er aftalt, til aftalt tid og håndværksmæssigt at kunne stå inde for hver beslutning i byggeprocessen)

Om HTM-BYG

HTM-BYG A/S er en 40 år gammel tømrer- og snedkervirksomhed. Virksomheden beskæftiger 26 ansatte og udfører mange opgaver i Midtjylland.

Opgaverne kan være alt lige fra store og længerevarende licitationsopgaver, om-, til- og nybygning af skoler til forskellige opgaver hos private. Virksomheden tilbyder også teknisk rådgivning.

Vi har to afdelinger, en i Hovedgaard og en i Søvind.

Hovedgaard

HTM BYG A/S startede som Hovedgård Tømrer og Maskinsnedkeri da Frederik Rhod i 1964 overtog  bygninger på Horsensvej 19 i Hovedgård efter Tømrer Hansen.

I 1998 overgav Frederik Rhod roret til sin tidligere lærling Henrik Damgaard Hansen, som siden da har skabt en virksomhed, der er synlig i lokalområdet og som har et værdisæt som gør HTM BYG til en professionel leverandør og samarbejdspartner.

På adressen Industriområdet 101 i Hovedgård ligger vores Maskinsnedkeri med 1000 m2 under tag. Vores snedkeri består af en moderne og alsidig maskinpark.

Vi producerer også brandskydedøre i træ.

Link til DOORFLEX A/S www.doorflex.dk

Søvind

Søvind Tømrer og maskinsnedkeri blev pr. 1.septemper 2004 en del af HTM BYG i forbindelse med generationsskifte.

Søvind Tømrer og maskinsnedkeri blev etableret i 1960 af Jørgen Kragh-Hansen. I gennem 30 år har han været den lokale tømrermester, som udover almindeligt tømrerarbejde producerede og solgte vinduer og døre.

Han har aldrig brugt en krone på markedsføring. Det gode håndværk solgte sig selv gennem anbefalinger fra tilfredse kunder.

På adressen i Søvind vil vi fortsat producere døre og vinduer af eget fabrikat, WINFLEX.

Skriv til HTM-BYG A/S

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

HTM-BYG A/S

Industriområdet 101, 8732 Hovedgård
Tlf: 75 669 669
E-mail: info@htm-byg.dk
CVR: 26145716

HTM-BYG er medlem af Byg Garanti

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.